Om foreningen

Andelsboligforeningen AB Istedgade 66-84’ er en sund forening beliggende cirka midt i mellem Hovedbanegården og Enghave Plads. Foreningens bygninger, der består af en ’Gård Vest’ og ’Gård Øst’, indgår i Skydebanehave-karreen og støder op til den fredede Skydebanemur fra 1887. Bag Skydebanemuren ligger Skydebanehaven, som er en offentlig park med legeplads og græsplæne.

Foreningens lejligheder og facader blev byfornyet i 2001 og omfatter nu 61 andelshavere, 1 boliglejemål og 4 erhvervslejemål.

Størrelsen af foreningens lejligheder varierer i intervallet 2-4 værelser og fordeler sig i antal som følger:

• 13 stk. 2-værelses lejligheder i størrelsen 58 til 68 m2
  • 41 stk. 3-værelses lejligheder i størrelsen 79 til 96 m2
  •   7 stk.  4-værelses lejligheder i størrelsen 100 til 111 m2

Bestyrelsen

Bestyrelsen består af: Peter Andersen (formand), Sune Christiansen, Per Martin Erlandsson, Joakim Thaning (sekretær) og Amalie Wex (næstformand). Herudover er Ida Kirstine Willer Dahl og Janus Holm valgt som suppleanter.

Viceværten

Foreningens vicevært, Martin, er altid behjælpelig. Han kan træffes på: 21 80 27 01. Send gerne en SMS. Alternativt kan Martin kontaktes per mail: Martinbeen07@gmail.com

Husets tilknyttede håndværkere er:

• VVS – Frederiksberg VVS tlf. 33 21 62 73.
  • Tømrer – Tlf. 28 97 88 80
  • Elektrikeren – Tlf. 40 94 93 91.
  • Problemer med internet eller kabel-tv – henvendelse direkte til udbyderen.

Div. Info.

• Skal du have nyt navn på dør, postkasse og dørklokke er det ligeledes viceværten der tager sig af det.
  • Er der sprunget en pære i din opgang eller foran entredør så bare skriv eller ring til viceværten.
  • Aflæsning af el: El-skabene er placeret i kældrene under lejlighederne. Tjek venligst først om der er låst til elmålere inden du ringer til viceværten. (Målerne er mærket med lejligheds nr. sal og målenr.)
  • Gasmålere sidder for det meste i køkkenet bag køleskabet!
  • Om vinteren bedes du venligst tjekke dit eget loftrum om det er tæt så der ikke kommer fyge-sne/regn ind.
  • Binder din entredør ved gaden eller er låsen defekt, kontakt viceværten.
  • Bruger du ikke din radiator i længere tid f.eks. i sommerhalvåret, så tænd for varmen en gang imellem. Dette modvirker problemer når det bliver koldt! Viceværten er behjælpelig med udluftning af radiator.

Opdateret marts 2018.